Düzyurt Tazeköy İlkokulu
DÜZYURT MAH. TAZEKÖY KÜME EVLERİ TAZEKÖY İLKOKULU BLOK NO 5 TEKMAN / ERZURUM

VİZYON

Fiziki imkanlarının il ve ilçe okullarına nazaran daha kısıtlı olduğu köy okullarının önemini ve değerini başarılarıyla kendisinden söz ettirir hâle getirmede öncü bir okul olup kendi kendine düşünen, problem çözme becerilerini kazanmış, etkili bir iletişim ile kendisini doğru ve anlaşılır şekilde ifade eden, insanlığa yön veren lider bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek.

Tam gün

8.30-14.00

İngizlice

Soba

Sabah 8.00´da köyden ile ve ilçeye gidiş akşam 15.00 dönüş.

Uydu İnternet (VSAT)

İl merkezine 77 km, ilçe merkezine 21 km uzaklıkta.

Proje Çalışmaları

ERBAP kapsamında kitap okuma faaliyetleri, akıl ve zeka oyunları ve E-twininng çalışmaları yapılmaktadır.